Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Fedli Dumlu ve İş İnsanı Yakup Dumlu’nun Annesi Hayatını Kaybetti

1 Min Read

Atatürk Üniversitesi’nden Acı Kayıp

Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin başmüdürü Fedli Dumlu ile iş insanı Yakup Dumlu’nun annesi, hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi altında bulunan merhume, önceki gün hayata veda etti. Cenazesi, öğle namazının ardından Horasan Güzelyayla Mahallesi’ndeki camide kılındı ve ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına; Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bilgehan Erkut bu zorlu gününde üniversite çalışanları ve yakınlarıyla birlikte katıldı. Merhumenin vefatı, üniversite camiasında derin bir üzüntü yarattı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version