Edinilen bilgilere göre iki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan 07 NIL 93 plakalı araç, kaldırıma çıkarak tam o sırada kırmızı ışıkta karşıya geçmeyi bekleyen yayaların arasına daldı.

Kazanın en çarpıcı boyutu ise kaldırımda bekleyenler arasında bulunan engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalyesinin araç tarafından ezilmesiydi. Çarpmanın etkisiyle tekerleği kırılan sandalyedeki vatandaş ve çevredeki diğer yayalar yaralandı; toplamda 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerindeki vatandaşlar yaralılara ilk müdahaleyi yaparken durum sağlık ekiplerine bildirildi.

Eskişehir'de 2 Gün Elektrik Kesintisi
Eskişehir'de 2 Gün Elektrik Kesintisi
İçeriği Görüntüle

Kaza, Atatürk Caddesi'nde trafiği adeta felç etti. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından trafik ekiplerinin müdahalesiyle cadde trafiğe yeniden açıldı. Sürücülerin kimlikleri henüz açıklanmazken yetkililerin kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattığı belirtildi.