ATASEM’in 2025-2026 ikinci dönem kurs kayıtları 5 Ocak’ta başlayacak

Editör
1 Dakika Okuma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının (ATASEM) 2025-2026 ikinci dönem kurs kayıtları 5 Ocak Pazartesi günü başlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursu ATASEM’lerin 2. dönem kayıtları başlamakta. ATASEM’de 2025-2026 eğitim yılı boyunca çeşitli alanlarda meslek edindirme ve hobi amaçlı kurslar açılacak. Kurslara kayıt olmak isteyenlerin 5 – 9 Ocak tarihleri arasında www.atasem.antalya.bel.tr adresine online başvuru yapabilecekleri duyuruldu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ATASEM’lerde meslek, sanat, bilgisayar ve yabancı dil alanları dahil Antalya genelindeki 28 ATASEM kurs merkezinde toplam 230 kurs verileceği bildirildi.

Bakanlık onaylı sertifika

Kursiyerler 9 Şubat’ta eğitimlerine başlayacak. Eğitim sürecinin sonunda, kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecektir. Online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananların 10-14 Ocak tarihleri arasında belgelerini kayıt oldukları kurs merkezine eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Kurs kayıtları için kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, kayıt olunan kursun ön şartı var ise ilgili belgelerin fotokopisi ve imzalı ATASEM kursiyer kayıt formu talep edilmektedir.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş