İstanbul Ataşehir’de Yağış Sonrası Kaza
İstanbul’un Ataşehir ilçesinde, etkili olan yoğun yağışlar sonucu kayganlaşan yolda bir hafriyat kamyonu, virajı dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.
Kaza, akşam saat 21.30 civarında D-100 karayolu Yenisahra bölgesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 41 ANK 075 plakalı Scania marka hafriyat kamyonu, sağanak yağmurun yola olan olumsuz etkisi nedeniyle virajı dönerken sürücünün kontrolü kaybetmesi neticesinde bariyerlerle çarpıştı. Olayın ardından durum hemen haber verilerek polis ekipleri olay yerine yönlendirildi.
Yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı kazada, yalnızca kamyonda maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Kazanın Sebepleri Araştırılıyor
Etkili yağışların sürüş koşullarını nasıl etkilediği bir kez daha gözler önüne serildi. Yetkililer, sürücülerin yağışlı havalarda daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.
İSTANBUL (İHA) – ATAŞEHİR’DE YAĞIŞ NEDENİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA VİRAJI DÖNERKEN KONTROLDEN ÇIKAN HAFRİYAT YÜKLÜ KAMYON BARİYERLERE ÇARPTI. KAZADA ŞANS ESERİ ÖLEN YA DA YARALANAN OLMAZKEN ARAÇTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.


