Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ataşehir D-100 Karayolu’nda Güvenlik Ekipmansız Scooter Sürmek Trafiği Tehlikeye Attı

Ataşehir D-100 Karayolu’nda, güvenlik ekipmanı olmadan scooter ile ilerleyen bir şahıs, hem kendi hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı. Tehlikeli yolculuğu cep telefonuyla kaydedildi.

Ataşehir D-100 Karayolu'nda, güvenlik ekipmanı olmadan scooter ile ilerleyen bir

Ataşehir D-100 Karayolu’nda Güvenlik Ekipmansız Scooter Yolculuğu

Ataşehir D-100 Karayolu’nda, bir kişinin kasksız ve diğer güvenlik ekipmanları olmadan scooter kullanarak yaptığı tehlikeli yolculuk, trafikte büyük risk oluşturdu. Bu anlar, yanındaki cep telefonu ile kaydedildi.

Olay, saat 14.00 civarında gerçekleşti. Kadıköy yönünde ilerleyen yolda, güvenlik önlemleri almadan scooter kullanan bir sürücü, adeta trafik akışını tehlikeye attı. Kask ve dizlik gibi koruyucu giysilerden yoksun olan kişi, araçların arasında, uzun bir mesafe kat ederek hem kendi güvenliğini hem de yoldaki diğer sürücülerin hayatlarını riske atmış oldu. Bu tehlikeli yolculuk, cep telefonuyla kaydedilen görüntülerle belgelendi.