Özel Eğitim Öğrencilerine Anlamlı Bir Gezi
Atakum Özel Eğitim Meslek Okulu ve Atakum Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Ailem Okulum El Ele Engelsiz Günlere” ile “Geziyorum Engelleri Aşıyorum” projeleri çerçevesinde, özel eğitim alanında öğrenim gören öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gaziantep’e seyahat gerçekleştirdi.
Başkan Şahin’den Misafirperverlik
Bu gezi sırasında, heyet Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Şahin, etkinliğe katılan özel öğrenciler ve öğretmenlere büyük bir sıcaklık göstererek, özel eğitim alanında emek veren tüm eğitimcilere teşekkürlerini iletti ve etkinliğin anısına hediyeler sundu.
Öğrenciler Gaziantep’i Keşfetti
Programın devamında öğrenciler ve aileler, Gaziantep’in tarihi ve kültürel mekanlarını gezme fırsatı buldular. Aynı zamanda, öğretmenler de bu özel günde öğrencileriyle birlikte geçirdikleri anlamlı etkinliğin getirdiği mutluluğu yaşadılar.
Özel eğitim alanındaki bu etkinlik, Atakum’da bulunan kurumların iş birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteği sayesinde, özel öğrenciler ve aileleri için unutulmaz bir deneyim haline geldi.

