Aslan burcunun kalbini  kazanmak

Bu burç sahiplerinin vazgeçilmezi dürüstlük olduğundan, her ne olursa olsun onlara doğru ile gidildiğinde karşılığını görür ve güvenini kazanırsınız. Bu  burç sahipleri şatafatı ve gösterişi yansıtsalar da küçük şeyler onları mutlu eder, çünkü onlar için  düşünülmek ve önemsenmek ekmek su gibidir. İlgi odağı olma, ortamda ışığının parlaması, fark edilmek, beğenildiğini hissetmek onların doğasının bir parçasıdır. İçindeki çocuğu  ilgi ile besler ve gösterdiğiniz ilgi onu sıkmaz, aksine onu heyecanlandırır.

İçine kapanan aslan

​​​​​​Aslan burcu kadını, içinde fırtınalar kopan yoğun duygusal bir yapıya sahip olmasına rağmen, dışarıya karşı kuyruğu dik tutmak ister ve güçlü gözükür, bu onun için gurur meselesidir. Astroloji dünyasının güçlü  bilinen aslan burcu, kötü bir dönemden geçerken ya da bir sorunla savaşırken, arkadaşları  ve çevresiyle olan etkileşimi azalır, içine kapanmaktan ve  sorunu tek başına halletmekten hoşlanır. 

Aslanı büyüleyen sanat 

Aslan burcu kadını sanatın birçok bölümüne ilgi duyabilir ya da sanatla ilgilenebilir. Onlar, içinde duygu barındıran her şeye hayranlık besler. Örneğin kitap okurken ağlayabilir ya da bir filmin  etkisinde  uzun süre kalabilirler. Sonuç olarak sanat dallarından en az biriyle ilgilenmiyorsanız, aslan kadınını etkileme şansınız maalesef çok düşük. 

Zeka önemli 

​​​​​​Aslan kadını çabuk düşünebilme yeteneğine sahiptir ve çoğu zaman sabırsızdır. Karşısındaki tarafından anlaşılmak ister ve bu konuda biraz acelecidir, onun için aslan kadınını yanında son derece yakışıklı, manken gibi erkekler göremezsiniz. Aslan kadınları genellikle karakter ve zekaya yatırım yapar. Özet olarak erkeğin boyu ve göz rengi değil, espri anlayışı ve genel kültürü önem taşır. 

Tatil ve doğa 

Aslan burcu kadınlarının sanata olan bağından bahsetmiştik, onlar için doğa tanrının bir sanatıdır ve ona da hayranlık duyarlar. Kötü bir ruh halindeyken ya da her şey ters gidiyorken, sürpriz bir minik tatil veya küçük bir doğa yürüyüşü onları sakinleştirip enerjilerinin gerine gelmesini sağlar. 

Tutkulu aşk ve yaşam 

Güçlü bir karakter olan aslan burcu kadını düz, monoton, sakin bir yaşamı kabullenmez. Onlar için tutku her şeydir, yaptıkları işe, yaşadıkları insana ve ideallerine tutku ile bağlanırlarsa yaşama sevinci bulurlar. Aksi halde kendilerini boşlukta hissederler.

İlişkilerinde de durum aynıdır, ulaşılması kolay ve durgun bir ilişkiye uzun süre boyun eğmezler. 

Hayatın rengi 

Çetin bir burç olan aslan burcu kadını, tüm zorluklarına rağmen sizi etkisi altına alır. Onlarla tanışmadan önce çok daha az tebessüm ettiğinizi, her gününüzün birbirine benzediğini ve tutuksuz bir yaşam sürdüğünüzü  hemen anlarsınız. Kendinizi onun güçlü  ve tutkulu kollarına teslim edin, göreceksiniz sizi mutlu etmeleri hiç uzun sürmeyecek. 

 

Editör: TE Bilisim