Artvin-Borçka Karayolunda Tır Yangını
Artvin-Borçka karayolunda seyir halindeki bir tır alev alev yandı. Yangına Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri hızlıca müdahale ederek söndürmeyi başardı. Yangın, tırın büyük ölçüde hasar görmesine yol açtı.
Yangının Sebebi Belirsiz
Alınan bilgilere göre, Mikail Tatar’ın kullandığı tır, Artvin-Borçka karayolunun 14. kilometresinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Sürücünün durumu zamanında fark edip aracı yol kenarına çekmesi, yangının daha da büyümesini önlemiş oldu. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Ancak yangın neticesinde tırda ciddi maddi hasar meydana geldi.
Yangın Sonrası Durum
Kısa sürede kontrol altına alınan yangın, bölgedeki sürücülerin ve vatandaşların güvenliğini sağladı. Yangından dolayı yol trafiği bir süreliğine aksadı, ancak itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle durum çabuk normale döndü.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı