Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Arnavutköy’de Trabzon Tanıtım Günleri, Karadeniz Rüzgarı ile Renklendi

    Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Memleket Günleri çerçevesinde Trabzon Tanıtım Günleri, yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Adil Karaismailoğlu ve Mustafa Candaroğlu gibi isimlerin katıldığı etkinlikte, yöresel lezzetler sunulup Karadeniz müzikleri eşliğinde eğlenceler yapıldı.

    Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Memleket Günleri çerçevesinde Trabzon Tanıtım Günleri,

    Trabzon Tanıtım Günleri Arnavutköy’de Coşkuyla Gerçekleşti

    Arnavutköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Memleket Günleri etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Tanıtım Günleri düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu bu etkinlik, katılımcılara adeta bir Karadeniz festivali havası yaşattı.

    Etkinliğe, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Bayrampaşa Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Akın ile birlikte birçok vatandaş katılım gösterdi. Etkinlik, Arnavutköy Şehir Parkı’nda gerçekleştirildi ve burada kurulan stantlarda, yöresel ürünler katılımcılara sunuldu. Ziyaretçiler, Karadeniz müziklerinin eşliğinde horon oynayarak keyif dolu anlar yaşadılar.

    Etkinlikteki Açıklamalar ve Vurgulanan Birlikteliğin Önemi

    TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Değerli hemşehrilerimizle bir araya gelmek bizim için oldukça önemli. Bu tür organizasyonlar, şehirlerde hemşehri dayanışmasını sağlamak açısından büyük önem taşıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

    Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ise etkinliklerin Anadolu’nun farklı kültürlerini tanıtma misyonunu sürdürmeye devam edeceğini belirterek, “Memleket günleri bizleri köklerimizi yeniden hatırlatıyor. Bugün burada Trabzon’un eşsiz gastronomisinden, kültüründen ve dostane karşılamasından keyif alıyoruz. Trabzon, türküsü, horonu ve müziği ile hepimizin kalbinde önemli bir yere sahip” dedi.

    Etkinlikte bulunan Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın da, “Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizim için her yer Trabzon ve bunu Arnavutköy’de yaşatan herkese minnettarız” diyerek etkinliği destekleyenlere teşekkür etti.