Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Arnavutköy’de Sobayı Yakmaya Çalışırken Yangında Hayatını Kaybeden 68 Yaşındaki Adamın Acı Hikayesi

    İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde 68 yaşındaki Turhan Çanta, sobayı yakmaya çalışırken çıkan yangında hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

    İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 68 yaşındaki Turhan Çanta, sobayı yakmaya çalışırken

    İstanbul’da Yangın Faciası: 68 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

    İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir barakada meydana gelen yangında 68 yaşındaki bir adam yaşamını yitirdi. Olay yerinde toplanan yakınları, acı haberle birlikte gözyaşlarına boğuldu.

    Yangın Anı ve Müdahale

    Yangın, saat 14.00 civarında Arnavutköy’ün Tayakadın Mahallesi’nde bulunan bir barakada yaşandı. Yalnız yaşayan 68 yaşındaki Turhan Çanta’nın yakmaya çalıştığı sobadan çıktığı tahmin edilen alevler, hızla tüm barakayı sardı. Yangını gören çevredekiler, durumu hemen jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, yangına müdahalede bulunarak alevleri kontrol altına aldı. Soğutma işlemlerinin ardından yapılan detaylı incelemede, yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı.

    Görüntülerle Yangın Anları

    Barakanın alev alev yandığı anlar, çevredeki bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi. Söz konusu görüntülerde, alevlerin yükselmesi ve paniğe kapılan vatandaşların durumu acil servislere bildirişi yer alıyor.

    Turhan Çanta’nın yakınları ise, olay yerinde yaşananlar karşısında büyük bir üzüntü yaşadı. Jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri, baraka çevresinde detaylı çalışmalarını sürdürdü.