Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Arkas Spor, Voleybol 1. Ligi’nde Fenerbahçe Medicana’ya 3-0 Yenilerek Üçüncü Haftayı Kayıpla Geçirdi

    Erkekler Voleybol 1. Ligi 3. haftasında Arkas Spor, Fenerbahçe Medicana’ya 3-0 yenildi. Set skorları 28-30, 20-25 ve 23-25 olarak belirlendi. Maç, Atatürk Salonu’nda gerçekleştirildi.

    Erkekler Voleybol 1. Ligi 3. haftasında Arkas Spor, Fenerbahçe Medicana'ya

    Arkas Spor, Fenerbahçe Medicana’ya Evinde Yenildi

    Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 3. hafta müsabakasında Arkas Spor, sahasında Fenerbahçe Medicana ile karşı karşıya geldi. Üç set süren mücadelede Arkas Spor, rakibine 28-30, 20-25 ve 23-25’lik set sonuçlarıyla 3-0’lık bir skorla mağlup oldu.

    Maç Detayları

    Maç, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Hakemlik görevini Serhat Semis ve Mümin Şalvarlılar üstlendi. Arkas Spor, Eyüp Marangoz, Hüseyin Emir Abdik, Kerem Şahin, Taha Sabah, Muharrem Kurtuluş ve Yusuf Angun’un yanı sıra Bora Duran ve Yiğit Şahinkoç da sahada yer aldı. Fenerbahçe ekibinde ise Hasan Ali Yanar, Emir Aslan Güner, Yılmaz Üner, Abdulvahap Han, Branco Zilic ve Süleyman Turna gibi oyuncular mücadele etti.

    Set Sonuçları ve Süre

    Karşılaşma toplamda 90 dakika sürdü ve setler şu şekildedir: 31, 29, 30. Fenerbahçe, sergilediği performansla maçın kazananı olurken, Arkas Spor için çetin bir sınav oldu.

    Bu sonuçla birlikte Arkas Spor, ligdeki hedeflerine ulaşma yolunda zorlu bir engelle karşılaşmış oldu.