Ardahan’da Yol Bakım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Ardahan Belediyesi, kent merkezindeki yol ve altyapıyı iyileştirmek için asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Faruk Demir’in talimatıyla Kongre Caddesi’nde bozulan yolları onarıyor. Yıldırım hızında ilerleyen ekipler, hava koşullarına rağmen görevlerini yerine getiriyor.

Ardahan Belediyesi, kent merkezindeki yol ve altyapıyı iyileştirmek için asfalt

Ardahan Belediyesi, şehir merkezindeki altyapı ve yol standartlarını geliştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kongre Caddesi’ndeki çeşitli sebeplerle hasar gören yollar için asfalt yama işlemleri gerçekleştirmekte.

Belediye ekiplerinin asfalt dolgu çalışmaları kesintisiz bir şekilde sürüyor. Zaman zaman yağışlı hava nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, yolların bakım ve onarıma büyük bir özveriyle devam etmektedir.

Belediye Başkanı Faruk Demir’in direktifleri doğrultusunda, şehir genelinde vatandaşlar ve araçlar için sorunlu olan tüm yerleri elden geçiren ekipler, sınırlı kaynaklara rağmen sürdürülebilir asfalt dolgu çalışmalarını aksatmadan yerine getiriyor.