Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’ten Şehit Ailelerine Kurban Bayramı Ziyareti

    Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti. Vali Çiçek, şehitlerin emanetleri olan ailelere destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

    Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, Kurban Bayramı

    **Ardahan Valisi ve Eşi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti**

    Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Kurban Bayramı dolayısıyla eşinin, Berna Çiçek’in de katılımıyla şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

    **Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldiler**

    Vali Çiçek, beraberinde eşiyle birlikte, vatan savunurunda hayatını kaybeden aziz şehitlerin yakınlarını ziyaret etti. Ziyaret edilen aileler arasında, Şehit Erkan Göktaş, Şehit Tuncay Polat, Şehit İnan Akçam, Şehit Turhan Şentürk, Şehit Ziyattin Kılıç, Şehit Maksut Aktaş, Şehit Muzaffer Çelik, Şehit Engin Türe ve Şehit Hakkı Çelik’in kıymetli aileleri ile gazimiz Yener Göydemir de yer aldı.

    **Şehit Ailelerinin Hatırası Her Zaman Yaşatılacak**

    Ziyaretler sırasında şehit aileleriyle sohbet eden Vali Hayrettin Çiçek, “Vatanımızın bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak şehit olan kahramanlarımızın ve gazilerimizin hürmeti asla unutulmaz. Şehit aileleri, bizlerin en değerli varlığı ve emanetidir. Devlet olarak her zaman onların yanında olacağız ve destek vermeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.