Erzurum’da Enerji İncelemeleri
Doğu Aras Enerji Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş ve diğer yönetim kurulu üyeleri, Erzurum’un Narman, Oltu, Uzundere ve Tortum ilçelerinde saha incelemeleri gerçekleştirdi.
Bölgedeki işletme şefliklerine yapılan bu ziyaretlerde, yatırım süreçleri, kayıp kaçağı önleme, bakım-onarım işlemleri ve müşteri hizmetleri hakkında yerinde değerlendirmeler yapıldı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde, halihazırda devam eden projeler ile 2026 yılı için planlanmalar ele alındı.
Saha Ziyaretlerinin Önemi
Aras EDAŞ yönetimi, hizmet kalitesini artırmak ve operasyonel verimliliği optimize etmek amacıyla düzenli olarak bölge ziyaretlerini sürdürüyor. Bu ziyaretler, hem çalışanlarla iletişim kurmak hem de sahadaki ihtiyaçları belirlemek için önemli bir fırsat sunuyor.
Ziyaretin akabinde konuşan Ümit Kiler, “Bölgedeki enerji altyapısını güçlendirmek, hizmet kalitesini ve sürdürülebilirliğini sağlamak hedefindeyiz. Geliştirmeyi planladığımız projelerle, hem halkımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi hem de bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” şeklinde görüş belirtti.
Kiler, zorlu coğrafi şartlara rağmen sahada çalışan ekiplerin gösterdiği özveriye de dikkat çekerek, “Ekiplerimizle gece gündüz demeden 7/24 kesintisiz enerji hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini ve sürdürülebilir enerji hizmetini her zaman öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz.” dedi.
DOĞU ARAS ENERJİ YATIRIMLARI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMİT KİLER, ARAS EDAŞ GENEL MÜDÜRÜ FİKRET AKBAŞ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ERZURUM’UN NARMAN, OLTU, UZUNDERE VE TORTUM İLÇELERİNDE SAHA ZİYARETLERİNDE BULUNDU.
BAYBURT LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN FİLİSTİN’E DESTEK
FRANSIZ FUTBOLCU LEO DUBOİS, PROFESYONEL FUTBOL KARİYERİNİ NOKTALADIĞINI AÇIKLADI.




