Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arapgir’de Jandarma Operasyonu: 3 Kilo 348 Gram Esrar Ele Geçirildi, 1 Şahıs Gözaltında

Malatya’nın Arapgir ilçesinde jandarma, yaptığı operasyonda 3 kilo 348 gram kubar esrar ele geçirirken, bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Malatya’nın Arapgir ilçesinde jandarma, yaptığı operasyonda 3 kilo 348 gram

**Malatya’nın Arapgir İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kilo 348 Gram Esrar Ele Geçirildi**

Malatya’nın Arapgir ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir jandarma operasyonunda 3 kilo 348 gram kubar esrar yakalandı. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı.

**Operasyonun Detayları**

Elde edilen bilgilere göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Arapgir’de daha önce belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Bu operasyonda, önemli miktarda uyuşturucu madde olan 3 kilo 348 gram kubar esrar bulundu. Gözaltına alınan şüpheli ile ilgili yasal işlemler başlatıldı ve konu üzerine detaylı bir inceleme yapıldı.

Jandarma, il genelindeki uyuşturucu ticareti ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor. Bu tür operasyonlar, bölgedeki güvenliği artırmayı amaçlıyor.