Antalya’nın Mobil Kuaför Tırı, Kırsal Kesimdeki Vatandaşlara Ücretsiz Hizmet Vermeye Devam Ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför Tırı, kuaför hizmeti olmayan bölgelere ulaşarak, 2019’dan bu yana 47 bin 801 vatandaşa ücretsiz bakım sundu. Son olarak Manavgat’ın Gebece Mahallesi’nde hizmet veren tır, hijyenik koşullarda, yatalak hastalara da ulaşarak büyük ilgi gördü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı, kuaför hizmeti olmayan bölgelere

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför Tırı, kuaför hizmeti bulamayan yerleşim yerlerindeki vatandaşlara ulaşarak, profesyonel bakım hizmetleri sunuyor. Kırsal bölgelere yönelik olarak saç kesimi ve kişisel bakım hizmetleri sunan mobil kuaför, hasta ve yatalak olan bireylerin evlerine kadar giderek, son altı yıl içerisinde toplam 47 bin 801 kişi için hizmet sağlamış durumda.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından işletilen Mobil Kuaför Tırı, ücretsiz olarak sunduğu hizmetlerle kırsal alanlarda büyük beğeni topluyor. Modern, hijyenik koşulları ile donatılan bu mobil tır, kuaför salonlarını aratmayan bir hizmet sunarak, vatandaşların en iyi şartlarda bakım ihtiyaçlarını karşılıyor. 2019 yılından bu yana Antalya’nın 19 ilçesinde 7’den 70’e herkes için hizmet vermeye devam eden mobil kuaför, son bir yıl içinde 365 mahallede 7 bin 958 kişiye kuaförlük hizmeti sundu. 2019-2024 yılları arasında toplamda 47 bin 801 kez kuaförlük hizmeti verildi.

Hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren mobil kuaförle ilgili bilgilendirmede bulunan Serdar Sarı, “Mobil kuaför hizmetimiz, 19 ilçemizin kırsal alanlarında ve şehir merkezinde yatalak hastaların evine kadar giderek hizmet veriyor. Berber veya kuaför bulunmayan bölgeleri hedef alarak, en iyi koşullarda bakım hizmeti sağlamak için çalışıyoruz. Aynı zamanda taşımacı eğitim alan okullara da giderek çocuklar ve gençlerle buluşuyoruz. Ücretsiz olarak erkekler için saç ve sakal kesimi, kadınlara ise saç kesimi ve kaş alma hizmetleri sunuluyor. Her yıl devam eden bu hizmetle, birçok insana yardımcı olduk. 2024 yılı itibarıyla 365 mahallede 7 bin 958 kişiye hizmet vermeye devam edeceğiz” diye belirtti.

Son olarak Manavgat bölgesinde faaliyet gösteren mobil kuaför, Gebece Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Gebece Mahalle Muhtarı Ayhan Topaca, mobil kuaförün mahallelerine sunduğu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.