Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’nın Kepez İlçesinde Gecekonduda Çıkan Yangında Maddi Hasar Meydana Geldi

    Antalya’nın Kepez ilçesinde Ethem Bakırcı’ya ait bir gecekondu, henüz belirlenemeyen bir sebepten yangınla karşılaştı. Dumanı gören Bakırcı’nın eşi komşulardan yardım istedi. İtfaiye ekipleri, sokağın dar olması nedeniyle zorlukla müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı, ev sahibi yangın sırasında ekiplere destek oldu.

    Antalya'nın Kepez ilçesinde Ethem Bakırcı’ya ait bir gecekondu, henüz belirlenemeyen

    Kepez’de Gecekondu Yangını: Maddi Zarar Büyüdü

    Antalya’nın Kepez ilçesinde bir gecekondu da sabah saatlerinde meydana gelen yangın, büyük maddi zararlarla sonuçlandı. Olayı öğrenen ev sahibi, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını çaresizce takip etti.

    Yangın, sabah 11.00 civarında Kepez ilçesi Avni Tolunay Mahallesi’nde yer alan bir gecekonduda patlak verdi. Elde edilen bilgilere göre, Ethem Bakırcı’ya ait olan müstakil konutta henüz bilinmeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı. Evdeki dumanları gören Bakırcı’nın eşi, komşularından yardım talep etti. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle birlikte çok sayıda itfaiye ekibi kısa sürede bölgeye intikal etti.

    İtfaiye Ekiplerinin Mücadelesi Amansızdı

    İhbar üzerine olay yerine ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Başkanlığı ekipleri, sokağın dar olması sebebiyle yangını söndürme noktasında zorluk yaşadı. Yangın, evin yatak odasında başladı ve birkaç bölümü etkisi altına aldı. Ekiplerin gerçekleştirdiği hızla müdahale ile alevler kısa süre içinde kontrol altına alındı. Bu esnada, yangını duyarak evine ulaşan Ethem Bakırcı, yaşanan süreci çaresiz bir gözle izlemek zorunda kaldı. Yangının söndürülmesi sırasında itfaiye ekipleri, evde soğutma işlemi yaparken, Bakırcı da yanan eşyaları dışarı çıkararak ekiplere destek olmaya çalıştı.