Antalya’da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonası sırasında, bir hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesi üzerine yaşanan tartışma, kavgaya dönüşerek kontrolden çıktı. Olayda hakem ile birlikte iki kişi yaralanırken, iki farklı şahıs da ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.
Büyükler ve Gençler için düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 21-28 Ocak 2025 tarihleri arasında Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 23 Ocak Perşembe günü meydana gelen müsabaka, büyük bir kargaşaya sahne oldu. Diskalifiye kararı sonrası ortalık karıştı ve gerginlik hızla büyüdü. Başlangıçta ringde başlayan kavga, kısa süre içinde salona taşındı.
Kavga sırasında, hakem de dahil olmak üzere iki kişi yaralanırken, olayla ilgili iki kişi ise ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı.
ADANA’DA AĞAÇLIK ALANDA TABANCA İLE ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNAN 2 ÇOCUK ANNESİ 32 YAŞINDAKİ KADININ UYUŞTURUCUNUN ETKİSİYLE YAŞANAN KÜFÜRLEŞME YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKARKEN, OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI. MURAT A., SAVAŞ G., HALİLM İBRAHİM A.
OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ ALAN
GAMZE ALIR