Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya’da Yakalama Emri Bulunan 578 Şahıs Operasyonlarla Ele Geçirildi

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarla haklarında yakalama emri bulunan 578 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişiler arasında çeşitli suçlardan arananlar ve kesinleşmiş hapis cezası bulunanlar yer alıyor.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarla haklarında

Antalya’da, hakkında yakalama emri bulunan bireylerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda geçtiğimiz hafta içinde 578 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik yoğun bir operasyon süreci gerçekleştirildi. Son bir haftada, 51 hırsızlık, 110 dolandırıcılık, 13 yağma, 8 cinsel saldırı, 8 cinayet ve diğer suçlardan toplam 388 kişiyi yakalamayı başardı. Ayrıca, kesinleşmiş hapis cezası olan 204 kişi de bu çalışmalar neticesinde gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.