Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’da motosikletlerin çarpması sonucu yaşanan kazada 2 kişinin hayatını kaybetmesi, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

    Antalya-Kemer yolunda meydana gelen kazada, sol şeride geçmeye çalışan otomobile çarpan iki motosikletin sürücüleri M.K. (21) ve E.E. (18) hayatını kaybetti; dört kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Antalya-Kemer yolunda meydana gelen kazada, sol şeride geçmeye çalışan otomobile

    Antalya’da Feci Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

    Antalya’nın Kemer yolu üzerinde, sol şeride geçmeye çalışan bir otomobile hızla çarpan iki motosikletin sebep olduğu korkunç bir kaza meydana geldi. Olayda iki kişi hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

    Kaza Anı ve Detaylar

    Kaza, saat 13.30 civarında, Antalya-Kemer yolu üzerindeki Büyük Çaltıcak tünelinin hemen girişinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, sol şeride manevra yapan bir otomobile, hızlı bir şekilde ilerleyen iki motosiklet çarptı. Çarpma sonucu, motosikletler ve üzerinde bulunan sürücüler yola savruldu.

    Motosikletlerden birinde yer alan M.K. (21) ve E.E. (18) olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer motosikletin sürücüsü M.Ö.D. (20) ile yol arkadaşı E.E. (18) ve otomobildeki S.A. (33) ile S.A. (23) yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

    Olay Yerinde Yapılan Müdahaleler

    Kaza ihbarı üzerine bölgeye Jandarma, trafik polisi ve sağlık ekipleri intikal etti. Yaralılar, ambulanslarla en yakın hastaneye taşındı. Sağlık ekipleri, iki gencin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirleyerek, cenazelerini hastane morguna götürdü.

    Kazanın İzleri ve Soruşturma

    Kaza anı, araç kameralarına yansıdı. Görüntülerde yola savrulan motosikletler ve yerde yatan yaralılar, kazanın ne denli vahim olduğunu ortaya koydu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobil sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.