Antalya’da Jandarma Operasyonu: 206 Şüpheli Yakalandı
Antalya’da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği geniş çaplı bir operasyonda son üç gün içinde farklı suçlardan aranan 206 kişi tutuklandı.
Hapis Cezası Olanlar Arasında Önemli Sayılar
Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen bu etkili çalışmada, aranan şahıslar çeşitli suçlardan ötürü adaletin önüne çıkarıldı. Yapılan incelemelerde, 10 yıl ve üzeri hapis cezasına çarptırılan üç birey, 5-10 yıl arasında cezası bulunan 20 kişi ve 0-5 yıl arası hapis cezasıyla hükümlü 38 kişi de dahil olmak üzere toplamda 206 şüpheli yakalandı.
Yakalanan şahıslar, suçlarla mücadele kapsamında adli makamlara teslim edildi. Antalya’da gerçekleştirilen bu operasyon, jandarma ekiplerinin kararlılığını ve suçla mücadele konusundaki azmini bir kez daha gözler önüne serdi.