Antalya’da Freni Patlayan Minibüs, Kaza Yaptı
Antalya’nın Kepez ilçesinde, freni patlayan bir halk minibüsü zincirleme bir kazaya neden oldu. Olayda minibüs şoförü ve içinde bulunan üç yolcu yaralandı.
Kaza Detayları
Kaza, Antalya Bulvarı’nda saat 10.00 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şehir merkezine doğru seyir halinde olan Ayşe Ö. isimli sürücünün yönettiği 07 EP 882 plakalı Karsan marka halk minibüsünün freni bir anda arızalandı. Sürücünün durdurma çabaları sonuç vermedi ve minibüs, kırmızı ışıkta bekleyen Pınar E. idaresindeki 07 BJK 989 plakalı Chery marka araca çarptı. Kontrolden çıkan minibüs, hızla devam ederek yolun ortasındaki refüje çıkarak bir aydınlatma direğine çarparak durabildi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Çarpmanın etkisiyle minibüs sürücüsü Ayşe Ö. ile araçta bulunan üç yolcu yaralandı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine, bölgeye ambulans ve polis ekipleri hemen sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.