Antalya’da Şüpheli Ölüm: Sevgili ve Kızına Adli Kontrol
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, 25 metrelik falezlerde cesedi bulunan Sami Kırkuşu’nun sevgilisi ve kızı gözaltına alındı, ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayın ayrıntıları, 27 Kasım sabahı balık tutmak için bölgeye gelen vatandaşların, falezler üzerinde hareketsiz bir vücut görmeleriyle başladı. İhbar üzerine olay yerine polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, zorlu bir operasyonla Sami Kırkuşu’nun (44) cansız bedenini 2 saat süren çalışmanın ardından yukarı çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Kırkuşu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde kardeşinin “Ağabeyim ölmüş” çığlığı ise çevredekilerin yüreğini dağladı.
Ölüm Şüphesi ve Gözaltılar
Kırkuşu’nun 4 çocuk babası olduğu ve cesedinin Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı bildirildi. Ailesi, ölümün merak konusu olduğunu ifade ederek bir TV programına katıldı ve Kırkuşu’nun falezlerden düşmediğini, sevgilisi S.Y. tarafından itilmiş olabileceği iddiasında bulundu. S.Y. hakkında yapılan yorumlar, programa dahil olan bir taksi şoförünün sözleriyle daha da alevlendi. Taksi şoförü, S.Y.’nin kendisine “Sevgilim kendisini kayalıklardan attı” dediğini açıkladı.
Bunun üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, S.Y. ve kızı hakkında harekete geçti. Gözaltına alınan ikilinin ifadeleri alındı ve daha sonra adliyeye sevk edildi. Ancak savcılık sorgusu sonrasında, ikisi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

