Antalya’da Direksiyon Kontrolünü Kaybeden Araç Takla Attı, Sürücü Yaralanmadan Kurtuldu

Antalya’da 25 yaşındaki Feyza K.’nın kullandığı araç, Gıyaseddin Keyhüsrev alt geçitinde direksiyon hakimiyetinin kaybıyla takla attı. Şans eseri sürücü yaralanmadan kurtulurken, diğer sürücüler ve sağlık ekipleri yardıma yetişti. Olay sonrası trafik akışı kontrollü şekilde sağlandı.

Antalya'da 25 yaşındaki Feyza K.'nın kullandığı araç, Gıyaseddin Keyhüsrev alt

Antalya’da Alt Geçitte Kaza: Araç Takla Attı

Antalya’da meydana gelen talihsiz bir trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir araç takla attı. Neyse ki, kazadan sonraki ilk müdahaleler sayesinde sürücü herhangi bir yaralanma olmadan kurtarıldı.

Olayın Gelişimi

Muratpaşa ile Kepez’i birbirine bağlayan Gıyaseddin Keyhüsrev alt geçidinde, 15:00 sularında kötü bir kaza gerçekleşti. 25 yaşındaki Feyza K. yönetimindeki 07 P 6186 plakalı Peugeot marka otomobil, direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu alt geçit duvarına çarptı. Çarpmanın ardından araç savrularak takla attı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler hemen yardım yapmak için harekete geçti. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ters dönen araç, yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra durdu. Sürücü Feyza K. olay sonrası, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı ve ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Trafik Durumu

Takla atan aracın alt geçit çıkışında ters dönmesi nedeniyle bölgedeki trafik akışı uzun süreli bir yoğunluk yaşadı. Sürücüler trafik akışını sağlamak için tek şeritten kontrollü bir şekilde ilerlemek zorunda kaldı.