Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’da Denetim Sırasında Ağabeye Ait Kimlikle Motosiklet Kullanan Sürücüye 38 Bin TL Ceza Uygulandı

    Antalya’da trafik denetimi sırasında Abdullah Ç., ağabeyi Ahmet Ç.’ye ait kimlikle durduruldu. Ekipler, kimliğin sahte olduğunu anlayarak Abdullah’a sürücü belgesiz motosiklet kullanmaktan 18,677 TL ceza kesti. Motosiklet sahibine de aynı ceza uygulandı; toplam 38,347 TL ceza kesildi.

    Antalya'da trafik denetimi sırasında Abdullah Ç., ağabeyi Ahmet Ç.'ye ait

    Antalya’da trafik kontrolü yapan ekipler, denetim sırasında bir motosiklet sürücüsünün ağabeyine ait kimlik kartı ile hareket ettiğini tespit etti. Söz konusu sürücünün kimliğinin kendisine ait olmadığının anlaşılması ve ehliyetinin bulunmamasıyla, sürücü ve motosiklet sahibine toplamda 38 bin 347 TL ceza kesildi.

    Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla Manavgat’taki farklı bölgelerde denetimlerini devam ettiriyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Antalya Caddesi’ndeki Orman İşletme Müdürlüğü karşısında yapılan denetimlerde birçok araç ve sürücüsü kontrol edildi. Tam bu sırada, durdurulan 63 AJF 067 plakalı motosikletin sürücüsünün sunduğu kimlik, ekiplerin dikkatini çekti.

    Yapılan inceleme sonucunda motosiklet kullanıcısı Abdullah Ç.’nin gösterdiği kimliğin ağabeyi Ahmet Ç.’ye ait olduğu ortaya çıktı. Ehliyetinin de bulunmadığı belirlenen sürücü, sürücü belgesiz motosiklet kullanmaktan 18 bin 677 TL, motosikletin bir aynası olmaması nedeniyle 993 TL ceza alırken, motosiklet sahibine de sürücü belgesi olmayan birine araç kullandırdığı için aynı miktarda ceza kesildi. Böylece toplamda 38 bin 347 TL tutarında ceza uygulanmış oldu. Motosiklet bu sebeple trafikten men edilerek yediemin otoparkına gönderildi.