Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’da bir polis, ailesine karşı dehşet dolu bir eylemde bulundu: Eşini ve iki çocuğunu vurarak hayatlarını sonlandırdı.

    Antalya’nın Kepez ilçesinde bir polis memuru, ismi belirlenemeyen eşi ve iki çocuğunu tabancayla vurup öldürdü. Olayın ardından polis ekipleri adrese sevk edilirken, zanlı gözaltına alındı. İncelemeler sürüyor.

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir polis memuru, ismi belirlenemeyen eşi ve

    Antalya’da Trajik Olay: Polis Memuru Ailesini Vurdu

    Antalya’da korkunç bir olay meydana geldi. Bir polis memuru, eşini ve iki çocuğunu tabancayla vurdu ve ölümüne sebep oldu.

    Olay, Kepez ilçesindeki Varsak Demirel Mahallesi’nde, 1964 sokaktaki 2 katlı bir evde gelişti. İlk edinilen bilgiler doğrultusunda, kimliği henüz açıklanmayan polis memurunun, ailevi sorunlar nedeniyle evdeki yakınlarını hedef aldığı öğrenildi.

    İhbarın yapılmasının ardından, olay yerine hızla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme çalışmaları devam ederken, cinayet şüphelisi olan polis memuru gözaltına alındı. Bu üzücü olay, bölgedeki sakinlerde büyük bir huzursuzluk yarattı.

    Yetkililer, olayın nedenine dair detayları araştırmaya devam ediyor.