Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya-Konya Karayolunda Bayram Dönüşü Nedenli Trafik Sıkışıklığı Yaşandı

    Kurban Bayramı tatilinden dönen yerli turistler, Antalya-Konya karayolunda yoğunluğa neden oldu. Özellikle Manavgat ve Alanya bölgesinden gelen araçlar, Akseki-Manavgat ve Akseki-Seydişehir rotasında trafikte sıkışıklık yarattı. Akseki Bölge Trafik ekipleri sürücüleri kurallara uymaya davet etti.

    Kurban Bayramı tatilinden dönen yerli turistler, Antalya-Konya karayolunda yoğunluğa neden

    Antalya-Konya Karayolu’nda Bayram Dönüşü Trafik Yoğunluğu

    Kurban Bayramı tatili sona ererken, özellikle Alanya ve Manavgat gibi turistik bölgelerde tatil yapan yerli ziyaretçilerin dönüş yolculukları, Antalya-Konya karayolunda önemli bir trafik yoğunluğu yarattı.

    **Trafik Akışı Durma Noktasına Geldi**

    Bayramın son gününde tatilcilerin dönüşleri sebebiyle, Antalya-Konya karayolunun Akseki-Manavgat kesimi ve Akseki ile Seydişehir arasındaki noktalar sıkışıklık yaşadı. Bu durum, bazı anlarda trafikte tamamen durma seviyesine geldi.

    **Trafik Ekipleri Denetimlerde Bulundu**

    Akseki Bölge Trafik ekipleri, yoğun olan güzergahlarda denetimlerini sürdürebilmek için sahada aktif olarak görev aldı. Sürücülere, trafikte güvenli bir yolculuk yapmaları ve kurallara uymaları konusunda uyarı ve bilgi verildi.