Antalya Kaleiçi’nde Yangın Paniği
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarihi Kaleiçi bölgesinde meydana gelen yangının detaylarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Yangının, bir otel ve iki iş yerini etkilediği ancak herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını belirtti.
Yangın Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor
Bugün saat 12.00 civarında yangının başladığı bilgisi alındı. Olayın ardından bölgeye intikal eden Vali Şahin, yangın söndürme faaliyetlerini yakından takip etti. Vali, yangının enerjisinin düşürüldüğünü ve diğer iş yerlerine sıçramasının önlendiğini vurguladı. “6 odalı, iki katlı bir otelin arka kısmında meydana gelen yangın sonucunda, otelin üç odasında kalan misafirlerin tahliye edildiğini ve herhangi bir yaralı durumunun olmadığını” aktardı.
Yangının Sebebi Araştırılacak
Yangının, otelin yanında yer alan kullanılmayan bir binaya da sıçradığı, fakat bu binadaki yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı kaydedildi. Vali Şahin, “Yangının ya arka taraftaki terkedilmiş binadan başlayıp otele sıçradığını ya da otelde başlayarak bu binaya geçtiğini düşünüyoruz. Bu durum yangın sonrası yapılacak incelemelerle netlik kazanacak” açıklamalarında bulundu.
Yangının şu an itibarıyla yayılma ihtimalinin olmadığına dikkat çeken Vali Şahin, tüm vatandaşlara güven vermek amacıyla yangınla ilgili gelişmelerin yakından takip edildiğini açıkladı.
MUĞLA’NIN FETHİYE İLÇESİ YANIKLAR KATRANCITEPE MEVKİİNDE SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA BAŞLAYAN YANGIN SONRASI ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ
MUĞLA’NIN FETHİYE İLÇESİ YANIKLAR KATRANCITEPE MEVKİİNDE SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA BAŞLAYAN YANGIN SONRASI ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ