Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya Basın İlan Kurumu ve Esnaf Odaları Birliği Arasında Yerel Medyayı Destekleyen Protokol İmzalandı

    Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürlüğü ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yerel basının desteklenmesi amacıyla iş birliği protokolü imzaladı. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, bu adımın yerel medyanın gelişimini teşvik edeceğini vurguladı.

    Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürlüğü ve Antalya Esnaf ve

    Antalya’da, Basın İlan Kurumu Bölge Müdürlüğü ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Resmi İlan ve Reklamların yerel basın kuruluşları aracılığıyla yayınlanmasını amaçlayan bir iş birliği protokolü imzalandı.

    Bu protokol sayesinde, Basın İlan Kurumu ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, yasal yükümlülüklere ek olarak, teknoloji geliştikçe genel kurul ilanları ve özel statüdeki ilanlar dahil, resmi ilan ve reklamların yayını için iş birliği yapacak. Bu ortaklık, aynı zamanda yerel medya kuruluşlarının desteklenmesi için de önemli bir adım atmayı hedefliyor.

    Protokolün imza töreninde konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yerel basının gelişimine katkıda bulunacak bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel basının güçlenmesi, güvenilir bilgilere ulaşım açısından büyük bir önem taşıyor. Bu anlaşma sayesinde Antalya’daki esnaf ve sanatkarların resmi ilan ve reklamları, yerel basın aracılığıyla daha fazla insana ulaşacak” şeklinde ifadelerde bulundu. Der, ayrıca bu süreçte Basın İlan Kurumu’na teşekkür ederek, iş birliğinin uzun ömürlü olmasını umduğunu belirtti.

    Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü İdris Cirit ise, “Kurumumuz, resmi ilanlar ve kamu kurumlarına ait reklamların yerel basında yayınlanmasına destek veriyor. Yerel basının doğru haberi halka ulaştırma görevini yerine getirmesi için önemli bir rolü bulunuyor. Bu doğrultuda, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile gerçekleştirdiğimiz protokol, yerel basını destekleme amacını taşıyor” dedi.

    Yapılan konuşmaların ardından, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Basın İlan Kurumu arasında protokol resmen imzalandı.