Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Anpa Gross 27 AVM’den Kiracı Esnafa Şok Boşaltma Tebligatı: Eyleme Geçtiler

    Gaziantep’teki Anpa Gross 27 AVM, kiracı esnafa iş yerlerini 60 gün içinde boşaltmaları için tebligat gönderdi. Tepkili esnaf, AVM yönetimiyle iletişim kuramayınca protesto düzenledi. Mobilyacı Serdar Kılıçalp, mağduriyetlerini dile getirerek hukuki süre talep etti.

    Gaziantep'teki Anpa Gross 27 AVM, kiracı esnafa iş yerlerini 60

    **Anpa Gross 27 AVM’de Kiracı Protestosu: Esnaf 60 Gün İçinde Boşaltma Tebliğiyle Karşılaştı**

    Gaziantep’te bulunan Anpa Gross 27 Alışveriş Merkezi, sözleşmesi sona eren kiracılarıyla birlikte, mevcut sözleşmeleri devam eden bazı esnafa da iş yerlerini 60 gün içinde boşaltmaları yönünde tebligat gönderdi. Esnaflar, zorla iş yerlerini boşaltma talebine karşı pankartlarla ve düdüklerle eylem düzenleyerek, AVM yönetiminden geri adım atmasını talep etti.

    Tebligat Şok Edici Oldu

    Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Anpa Gross 27 AVM, süresi dolmuş kiracılarının yanı sıra, sözleşmesi devam eden bazı esnafa da 60 gün içerisinde iş yerlerini boşaltmaları için bildirimde bulundu. Bu tebligatı alan esnaflar, ne yapacaklarını bilemedikleri bir durumla karşılaştı. AVM yönetimiyle görüşmek için yaptıkları girişimler ise sonuçsuz kalınca, eylemlere yöneldiler.

    Protesto Gösterileri Düzenlendi

    AVM yönetimi ile iletişim kurmada yaşadıkları zorluklar sonrası, esnaf protesto gösterisi düzenleme kararı aldı. AVM önünde toplanan iş sahipleri, aileleri ve çalışanları, yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Anpa Gross 27 AVM’nin zorla iş yerlerini boşaltma isteğini kınayan esnaf, eylem boyunca pankartlar tutarak ve düdük çalarak seslerini duyurmaya çalıştı.

    Mağduriyet Açıklamaları ve Gelecek Endişesi

    Protestoculara destek veren mobilyacı Serdar Kılıçalp, “Biz burada yıllardır hizmet veriyoruz. Geçen yıl yönetim değişti ve Anpa Gross, bizim gibi birçok iş yerini 60 gün içinde boşaltmamızı istiyor. Ancak, bu süreçte tedarik zincirimiz dolayısıyla dükkanlarımızı boşaltmamız mümkün değil. Yüzlerce aile mağdur oldu ve AVM yönetimiyle iletişim kurmakta zorlanıyoruz. Ayrıca, iş yerlerimizin daha yüksek fiyatlarla başkalarına kiralanması endişesi içindeyiz” dedi.

    Esnaflar, AVM yönetiminden hukuki ve vicdani olarak makul bir süre talep ettiklerini belirterek, mevcut sözleşmelerinin devam etmesi için diyalog kapısının tekrar açılmasını istediklerini vurguladılar.