Ankara Kahramankazan’da Takla Atan Araçtan Sağ Salim Çıktı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, sürücüsü kontrolsüz yola çıkan bir araca çarpmamak için manevra yapan aracın takla atmasına rağmen sürücü yara almadan kurtuldu.
Olay, 06 AYY 02 plakalı aracın sürücüsü Ramazan Kaya’nın seyir halindeyken döner kavşaktan aniden yola çıkan araçla karşılaştığı sırada meydana geldi. Kontrolsüz bir şekilde yola çıkan diğer aracın önüne geçtiğini fark eden Kaya, direksiyonu ani bir şekilde kırarak çarpışmayı önlemeye çalıştı. Bu manevra neticesinde, kullandığı araç karşıdaki refüje çarparak takla attı.
Kazanın hemen ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu yetkililere bildirerek sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladı. Sağlık ekipleri, ağır yaralanma riski bulunan sürücüye ilk müdahaleyi yaparak, emniyet kemerinin takılı olması sayesinde herhangi bir yara almadan kurtulduğunu belirtti. Bu arada, polis ekipleri kazanın nedenleri üzerine araştırma başlattı.
Direksiyon Harekete Geçti, Yalnız Başına Kurtuldu
Kazanın detaylarını paylaşan Ramazan Kaya, sürüş esnasında ticari aracın önüne çıktığını ifade ederek, “Çarpışmayı önlemek için direksiyonu çevirince refüje çarptım. Araçta yalnızdım, diğer araç durmadan geçti. Takla atınca aracın içinden fırlamadım; kendim dışarı çıktım çünkü emniyet kemerim takılıydı.” dedi.
Kaza anına tanıklık eden İbrahim Çelik, sıkça karşılaşılan kazaların önlenmesi için bölgede gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Çelik, “Bu bölgeden her zaman kaza sesleri geliyor. Dün başka bir kaza daha oldu.” ifadelerini kullandı.
Başka bir görgü tanığı ise, olayın nasıl geliştiğine dair bilgileri paylaştı ve Ramazan Kaya’nın hızlı bir manevra yaparak önüne çıkan araca çarpmaktan kaçındığını belirtti. “Kavşaktan dönen diğer araç kaçtı, düz yolda ilerliyordu. Diğer araç, kavşaktan çıkınca hızını kontrol edemedi ve takla atmak zorunda kaldı.” diye konuştu.
Ankara Kahramankazan’da yaşanan bu olay, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.
ANKARA’NIN KAHRAMANKAZAN İLÇESİNDE BİR ARAÇ TAKLA ATTI
SÜRÜCÜ RAMAZAN KAYA KAZADA YARALANMADI
ÇANAKKALE’DE TARIM ARAZİSİNDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANLIK ALANA SIÇRADI
ÇANAKKALE’DE TARIM ARAZİSİNDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANLIK ALANA SIÇRADI
ÇANAKKALE’DE TARIM ARAZİSİNDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANLIK ALANA SIÇRADI
ÇANAKKALE’DE TARIM ARAZİSİNDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANLIK ALANA SIÇRADI
ÇANAKKALE’DE TARIM ARAZİSİNDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANLIK ALANA SIÇRADI