Altındağ’da Pompalı Tüfekle Vurulan İki Kişiden Biri Hayatını Kaybetti
Ankara’nın Altındağ ilçesinde meydana gelen bir olayda, bir kişi pompalı tüfekle iki kişiyi vurdu. Bu saldırıda biri hayatını kaybederken, diğeri yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Olayın Gerçekleştiği Nokta Beşikkaya Mahallesi
Olay, Altındağ ilçesinde yer alan Beşikkaya Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şüpheli, çıkan tartışmada Gazi Karaca ile F.T.’ye ateş açtı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Hayatını Kaybeden Kişi ve Yaralı Hakkında Detaylar
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Gazi Karaca’nın yaşamını yitirdiğini belirlediler. Yaralanan F.T. ise acil müdahale için hastaneye sevk edildi.
Polis Ekipleri Zanlının Peşinde
Olayın ardından, kaçan zanlının yakalanması için polis tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Güvenlik güçleri, olayla ilgili araştırmalarını derinleştirerek, şüphelinin izini sürmeye devam ediyor.
Kamuoyuna yönelik bilgiler, gelişmelere göre güncellenecektir.
BATMAN MERKEZE BAĞLI BİNATLI KÖYÜ MEVKİİNDE SEYİR HALİNDEKİ BİR OTOMOBİL, HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR NEDENLE ALEV ALDI.


