Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç. Dr. Hicabi Sezgin Yeni Başhekim Olarak Göreve Başladı

    Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç. Dr. Hicabi Sezgin başhekim olarak göreve başladı. Önceki başhekim Dr. Öğr. Üyesi Volkan Taşova’ya teşekkür eden Sezgin, görevi boyunca yüksek kaliteli sağlık hizmeti sunma hedefine odaklanacağını belirtti.

    Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Doç. Dr.

    Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni başhekimi Doç. Dr. Hicabi Sezgin’in göreve başlamasıyla yeni bir döneme girdi.

    Devir Teslim Töreni

    Görevini devreden Dr. Öğr. Üyesi Volkan Taşova’ya emekleri için teşekkür eden Başhekim Sezgin, “Bu zorlu ve onurlu sorumluluğu devraldık. SSEAH ailesi olarak vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

    Gelecek Vizyonu

    Sezgin, “Bize tevdi edilen başhekimlik görevi, büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Değerli meslektaşlarımızla birlikte, sağlıklı bir Türkiye yüzyılı hedefi doğrultusunda, halkımıza yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunma konusunda kararlıyız” şeklinde konuştu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı