Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Alzheimer Hastası 85 Yaşındaki Lütfü Nalkıran, İkindi Namazı İçin Gittiği Camiden Dönmedi!

    Erzurum’da Alzheimer hastası 85 yaşındaki Lütfü Nalkıran, ikindi namazını kılmak için camiye gitti ancak bir daha evine dönmedi. Ailesi, Nalkıran için kayıp ilanı vererek, görenlerin en yakın polis merkezine bildirmesini istedi. Arama çalışmaları sürüyor.

    Erzurum'da Alzheimer hastası 85 yaşındaki Lütfü Nalkıran, ikindi namazını kılmak

    Erzurum’da bulunan 85 yaşındaki Alzheimer hastası Lütfü Nalkıran, dün ikindi namazını kılmak üzere evinden camiye gitme kararı aldı. Ancak, Nalkıran’ın camiden geri dönmediğini fark eden ailesi, hemen kayıp ilanı vererek durumu Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi.

    Palandöken ilçesinin Karayolları semtinde yaşayan Lütfü Nalkıran’ın camiden dönüş yapmaması, ailesinin endişelerini artırdı. Dün ikindi namazı sonrası kendisinden haber alınamayan Nalkıran için arama çalışmaları başlatıldı. Alzheimer hastalığıyla mücadele eden yaşlı adamı görenlerin, en yakın polis merkezine haber vermesi gerektiği vurgulandı.