Ana SayfaSporAltay'da Gökhan Karaaslan Dönemi Eleştirilerin Merkezinde Kaldı

Altay’da Gökhan Karaaslan Dönemi Eleştirilerin Merkezinde Kaldı

Altay’ın 2. Lig Beyaz Grup mücadelesinde görevdeki Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, 27 lig karşılaşmasına çıkarak 0.78 puan ortalaması elde etti. İzmir temsilcisi, ligin sona ermesine az bir zaman kala, performansıyla eleştirilerin merkezine yerleşti. Son dönemde peş peşe gelen yenilgilere engel olamayan siyah-beyazlılar, rakiplerinin hata yapma fırsatlarını değerlendirerek küme düşme sınırıyla arasındaki 7 puanlık farkı kapatamadı. Bu kötü gidişatın ardından Gökhan Karaaslan, beklentilerin altında bir performans sergileyerek hedeflenen başarıdan uzak kaldı. 31 yaşındaki antrenör, Altay’da görevde olduğu süre boyunca 6 galibiyet, 3 kez berabere kalarak 18 mağlubiyet aldı. Bu durumda, maç başına yalnızca 0.78 puan elde etmiş oldu. Ayrıca, Altınordu ile oynanan iç saha mücadelesinin ardından taraftarların protestoları sonucu, genç teknik adam soyunma odasına yöneldi. Öte yandan, Altay’ın sezon içinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ulusal Kulüp Lisansı alamadığı gerekçesiyle 3 puan silme cezası da aldığı hatırlatılmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Niğde’de Kaçak Alkollü İçki Operasyonunda 7 Şüpheli Gözaltına Alındı

Niğde'de KOM Şube Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı. Ele geçirilen 14 şişe sahte içki ve 5.5 litre etil alkol ile ilgili soruşturma devam ediyor.

MUSKİ, Ortaca’daki Yağmur Su Altyapısını Güçlendirme Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

MUSKİ, Muğla'nın Ortaca ilçesinde Bahçelievler ve Okçular mahallelerinde yağmur suyu altyapısını güçlendiriyor. Çalışmalarla eski hatlar modern sistemlerle değiştiriliyor ve taşkınlar engelleniyor. Mahalle muhtarları Sedat Erken ve Aziz Türk, yapılan yatırımları memnuniyetle karşılıyor. Başkan Ahmet Aras'ın desteğiyle ilerleyen projeler, bölgedeki su sorunlarını çözecek.

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Özel Gereksinimli Bireyleri Trabzonspor Maçına Götürme Vaadinde Bulundu

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, özel gereksinimli bireyleri ziyaret ederek onlara Trabzonspor maçına götürme sözü verdi. Dernek Başkanı Bayram Sarayoğlu, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak, ziyaretin anısına atkı ve hediyeler sundu.

Kocaeli Kağıtspor Boksörleri, Avrupa Şampiyonası İçin Almanya’ya Gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü boksörleri, U-17 Avrupa Şampiyonası için Almanya'ya gitti. Alparslan Şenol, Alpaslan Çoban ve Sudenaz Aydemir, şampiyonluk hedefiyle hazırlanarak turnuvaya katılacak. Antrenör Caner Önayaker, sporcuların fiziken ve zihnen hazır olduğunu belirtti.

Sarp Sınır Kapısı’nda 69 Farklı Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı: 193 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki Sarp Sınır Kapısı'nda D.A. isimli şahıs, 69 suçtan aranarak 193 yıl 6 ay hapis cezası ile gözaltına alındı. Sahte bankacılık ve dolandırıcılıkla ilgili suçlardan dolayı tutuklanan D.A., cezaevine gönderildi.