Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alkollü Şahıs, Genel Başkan Yardımcısı Olduğunu İddia Ederek Bekçilere Direndi, Polis Merkezine Sevk Edildi

Aksaray’da, bekçilerin kimlik sorduğu Hasan S. (46), Denge Partisi Genel Başkan Yardımcısı olduğunu iddia ederek kimliğini vermekte direndi. Olay yerine polis çağıran Hasan, bekçileri şikayet etti. Sonunda polis, kimliğini ibraz etmediği için onu gözaltına aldı.

Aksaray'da, bekçilerin kimlik sorduğu Hasan S. (46), Denge Partisi Genel

Bekçi ile Alkollü Şahıs Arasındaki İlginç Olay Aksaray’da Yaşandı

Aksaray’da meydana gelen bir olay, bekçilerin kimlik sorması üzerine gelişti. Alkollü olduğu belirtilen bir şahıs, kendisinin Denge Partisi’nin genel başkan yardımcısı olduğunu iddia ederek kimliğini vermeyi reddetti. Olay sırasında “Bekçi beni durduramaz, sana yetki veren kim?” diyerek bekçilere zorluk çıkaran şahıs, polis çağırma talebinde bulundu. Sonunda kimlik ibraz etmediği için polis merkezine götürüldü.

Olayın Ayrıntıları

Olay, Minarecik Mahallesi Eski Sanayi Caddesi’nde gerçekleşti. İl Emniyet Müdürlüğü̵nün devriye atan bekçileri, haliyle şüpheli buldukları bir şahsı kontrol etmek istedi. 46 yaşındaki Hasan S., bekçilerin talebini yerine getirmeyince aralarında ilginç diyaloglar başladı. “Bekçilerin hiçbir yetkisi yok” diyerek bekçilere direnen Hasan, olay yerine polis ekibi çağırmaya karar verdi. Acil Çağrı Merkezi’ni aradığı sırada Denge Partisi Genel Başkan Yardımcısı olduğunu belirten şahıs, üst düzey yetkili biriyle görüşmek istediğini sık sık tekrarladı.

Çatışma ve Polis Müdahalesi

Telefonla görüşmelerini sürdüren Hasan S., bir diğer telefon konuşmasında da emniyet müdürü ile irtibat kurma isteğini dile getirdi. Bekçilerin kimlik isteyip istemediğini sorgulayan şahıs, bekçilerin kendisine “Sanıyoruz ki durum felaket!” yorumunda bulunmasına sebep oldu. Polis ekibinin olay yerinde alınan ifadelerin ardından, bekçiler Hasan S.’yi polise şikayet etti.

Alkol etkisinde olan şahıs, polis memurlarına da kendi kimliğini vermek istemedi. Bekçilere “Senin böyle bir yetkin var mı?” diye tartışma açtığında, bu sefer de polis memurları kimliğini talep etti. Hasan S., siyasi partiye ait kartını gösterse de, ekipler ısrarla kimliğini istemeye devam etti. Sonuç olarak, kimliğini ibraz etmemesi nedeni ile Hasan S., polis merkezine götürüldü.