Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aliağa’da Yaz Dönemi Satranç Kurslarına Kayıt Süreci Başladı

    Aliağa Belediyesi, yaz dönemi satranç kursları için kayıt almaya başlıyor. 20-22 Mayıs tarihlerinde, saat 10.00-16.00 arasında 2020 ve sonrası doğumlular başvurabilir. Kurslar, analitik düşünme ve stratejik becerileri geliştirerek çocukların zihinsel gelişimine katkıda bulunuyor. Başvurular, Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü’nde yapılacak. Detaylı bilgi için 0232 399 00 00 ile iletişime geçilebilir.

    Aliağa Belediyesi, yaz dönemi satranç kursları için kayıt almaya başlıyor.

    Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü, yaz dönemi kursları için kayıt almaya başlıyor. Kayıt işlemleri, 20 Mayıs Salı günü başlayarak 22 Mayıs Perşembe günü sona erecek. Başvurular, 10.00 ile 16.00 saatleri arasında kabul edilecek ve 2020 doğumlu ve üstü bireyler kursa katılmak için başvuruda bulunabilecek.

    Her yaz ve kış döneminde düzenlenen satranç eğitimleriyle Aliağa Belediyesi, çocuklara stratejik düşünme becerilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunuyor. Deneyimli antrenörler tarafından gerçekleştirilen bu derslerde, analitik düşünme, hızlı karar verme, dikkat süresini uzatma, sabır kazandırma ve plan yapma yeteneklerinin kazandırılması amaçlanıyor. Ayrıca, satranç aracılığıyla çocukların özgüvenini artırarak zihinsel gelişimlerine katkı sağlanmakta; bu sayede akademik başarıları da desteklenmektedir. Çocuklar, eğlenceli bir öğrenme ortamında yeni bilgiler edinmenin keyfini çıkarıyor.

    Kursiyer adaylarının, Siteler Mahallesi, TOKİ Konutları 430 Sokak, No:18 B3-5 Blok Kat: 1 adresindeki Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. Satranç kurslarına katılmak isteyenler, 0232 399 00 00 dahili: 2707 numaralı telefondan detaylı bilgilere ulaşabilirler. Ön kayıtların ardından, katılımcıların seviyeleri ve sınıf belirlemeleri yapılacaktır.