Ali Hikmet Akkaş, Balıkesir Spor Camiası’nın Değerli İsimlerinden Biri Olarak Hayatını Kaybetti

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Balıkesir Şubesi eski başkanı Ali Hikmet Akkaş, 27 yıl süren dernek başkanlığı görevinden sonra vefat etti. Spor camiasında önemli bir figür olan Akkaş’ın cenazesi bugün Zağnos Paşa Camii’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Balıkesir Şubesi eski başkanı Ali

Balıkesir Spor Camiasında Büyük Kayıp

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) Balıkesir Şubesi’nin onursal başkanı ve geçmiş dönem başkanı Ali Hikmet Akkaş, hayatını kaybetti.

Ali Hikmet Akkaş’ın Ömür Boyu Süren Hizmetleri

Balıkesir spor dünyasının tanınmış simalarından biri olan Ali Hikmet Akkaş, 1977 yılında saha komiserliği kariyerine adım atmış ve bu alanda tam 27 yıl boyunca derneğin başkanlık görevini başarıyla yürütmüştür. Geçtiğimiz yıl yönetim sorumluluğunu Ahmet Eryılmaz’a devreden Akkaş, amatör spora sunduğu katkılar nedeniyle ASKF Başkanı Metin Mengüç tarafından onurlandırılmıştır. Balıkesir’in köklü spor temsilcilerinden sayılan Akkaş, uzun yıllar amatör futbol adına önemli hizmetler vermiştir.

Balıkesir’de Üzüntüyle Karşılanan Vefat

Ali Hikmet Akkaş’ın vefat haberi, Balıkesir’de büyük bir üzüntüyle karşılandı. Akkaş’ın cenaze namazı, bugün ikindi vakti Zağnos Paşa Camii’nde kılınarak son yolculuğuna uğurlanacaktır.