Alaşehir’deki 5 Katlı Otelde Yangın Paniği: Can Kaybı Yaşanmadı, Maddi Hasar Var

1 Min Read

**Alaşehir’de Otelde Yangın Paniği: Can Kaybı Yok**

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, 5 katlı bir otelin zirvesinde meydana gelen yangın, büyük bir paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü, olayda yaralanma veya can kaybı durumu yaşanmadı.

Yangının Meydana Geldiği Anlar

Bu olay, saat 02.00 sularında, Kurtuluş Mahallesi çevre yolunda bulunan Ü.Ş.’ye ait bir otelde gerçekleşti. İlk elde edinilen bilgilere göre, otelin en üst katında, sebebi henüz belirlenemeyen bir durumdan dolayı alevler aniden ortaya çıktı. Yangını gören otel çalışanları ve çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirerek yardım istedi.

Hızlı Müdahale

Olay yerine hızlı bir şekilde çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri, güvenliği sağlamak amacıyla çevrede önlemler aldılar ve otelde kalan misafirler güvenli bir şekilde tahliye edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, yangının yayılmadan kontrol altına alınması için hızlı bir mücadele gösterdi.

Yangın sırasında can kaybı yaşanmazken, otelin 5. katında bulunan odalarda önemli maddi hasarlar meydana geldi.

İnceleme ve Soruşturma

İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını başarıyla tamamladı ve yangının kesin kaynağının belirlenebilmesi için soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.

Share This Article
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version