Alaplı’daki Yüksekokul Öğrencileri, ATM ve İletişim Sorunları İçin Yetkililerden Yardım Talep Ediyor

1 Min Read

Öğrencilerden Destek Talebi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki Tepeköy Mahallesi’nde öğrenim gören Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bölgede ATM ve baz istasyonu eksikliği nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek yetkililerden yardım istediler.

Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “Düzenli olarak sadece 100 TL para çekebilmek için çarşıya gitmek zorunda kalıyoruz. Tepeköy’e bir ATM kurulmasını talep ediyoruz. Bunun yanı sıra yurtlarımızda telefon görüşmeleri yaparken sıkça sorun yaşıyoruz, büyük mağduriyet içerisindeyiz” şeklinde konuştular.

Kent Konseyi ile Görüşme

Öğrenciler, Alaplı Yurtkur Müdürü Ayşegül Akgül ile birlikte Alaplı Kent Konseyi hizmet binasını ziyaret etti. Burada Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen öğrenciler, sıkıntılarını dile getirdiler.

Kent Konseyi Başkanı Ören, öğrencilerin taleplerinin dikkate alınarak gerekli adımların atılacağını belirtti. Öğrenciler, gösterilen bu ilgi ve destek için başta Kent Konseyi yönetimi olmak üzere Yurtkur Müdürlüğü’ne de teşekkürlerini iletti.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version