Alaplı’da Mağaza Açılışı, 100 Liralık Ürünler İçin Vatandaşlar Arasında Yarış!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki bir mağazanın açılışında, vatandaşlar 100 liradan satılan ürünler için yoğun bir izdiham oluşturdu. Mağaza önünde ve içinde oluşan kalabalık nedeniyle bazı cam ürünler kırıldı. İşyeri sahipleri, kampanyanın iki ay süreceğini belirtti.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki bir mağazanın açılışında, vatandaşlar 100 liradan satılan

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir mağazanın açılışında, 100 liraya satılan ürünler için vatandaşların birbirleriyle kıyasıya rekabet ettiğine tanıklık edildi.

Açılış günü, bir firma 100 TL’lik ürünler sunduğu yeni mağazasını faaliyete geçirdi. Mağaza açıldığı andan itibaren vatandaşlar önünde yoğun bir kalabalık oluştu. Hem mağaza içinde hem de dışında görevli ve alışveriş yapanlar zaman zaman sıkışıklıkla karşılaştı. Bunun üzerine işletme sahipleri, kontrolsüz giriş çıkışları engellemek amacıyla kapılarını tamamen kapatarak durumu düzeltmeye çalıştı.

Çoğunluğu camdan yapılan bardak, sürahi ve saklama kapları gibi ürünlerden oluşan mağazada, ne yazık ki kalabalık nedeniyle birçok cam eşya zarar gördü. Bu nedenle, tüketiciler daha fazla ürün almak için birbirleriyle yoğun bir mücadele içerisine girdi. Arada sık sık kargaşa yaşansa da işletme sahipleri, kampanyanın iki ay daha süreceğini bildirdi. Ancak bu açıklama, alışveriş heyecanını etkileyemedi.