Alaplı’da Ihlamur Toplamakta Olan Kadın 6 Metre Yükseklikten Düştü, Hastaneye Kaldırıldı

Zonguldak’ta Ihlamur Toplarken Düşen Kadın Yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşanan bir olayda, ıhlamur ağacına çıkan bir kadın, 6 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Olay, Alaplı’nın İsafakılı Köyü’nde, Durabeyli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.S. adlı kadın, evinin önündeki ıhlamur ağacına tırmanarak ürün toplamaya başladı. Bir süre sonra dengesini kaybeden H.S., yaklaşık 6 metre yükseklikten yere çakıldı.

Düşme anını gören çevredeki vatandaşlar hemen H.S.’nin yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Zonguldak Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Hastaneye ulaştırılan H.S.’nin vücudunda kırıkların olduğu belirlendi. Ancak, kadının genel sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi sürecine başlandığı bildirildi.

Yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi ve güvenli ağaç yaprağı toplama yöntemlerinin izlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yorum yapın

Exit mobile version