Corendon Alanyaspor, Kadrosunu Genç Yeteneklerle Güçlendiriyor

Corendon Alanyaspor, 2026-2027 sezonu öncesinde genç oyuncu transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Kayserispor'dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Baran Ali Gezek ile 4 yıllık, Giresunspor'dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Şahin Dik ile de 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza Töreni Gerçekleşti Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde her iki futbolcu da resmi sözleşmelerini imzaladı. Gezek, geçtiğimiz sezon Eyüpspor'da kiralık olarak 19 resmi karşılaşmada görev alırken, Dik ise Giresunspor formasıyla 27 resmi maçta 11 gol atarak dikkat çekti.

Hasan Çavuşoğlu: “Gençlere Yatırım Yapıyoruz” İmza töreninde konuşan Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, genç oyunculara olan inancını vurguladı. Çavuşoğlu, “Baran Ali ve Şahin, hem kulüp için hem de kendileri için önemli bir adım atıyorlar. İkisine de güveniyorum,” dedi.

Yeni Transferler Mutlu Baran Ali Gezek, Alanyaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirtirken, “Alanyaspor gibi bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Elimden gelen her şeyi yapacağım,” ifadelerini kullandı. Şahin Dik ise, “Hayalim olan Süper Lig'e geldim. Bu kulüp için daha fazlasını yapacağım,” şeklinde konuştu.

Her iki futbolcu da Alanyaspor ailesine katıldıkları için mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bu transferlerin, Alanyaspor'un geleceği için önemli bir adım olduğu düşünülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı