Alanya’da Kadına Saldırı: Gözaltına Alındı
Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir şahısın yolda yürüyen bir kadına yönelik gerçekleştirdiği saldırı büyük bir endişeye yol açtı. Olay, Cikcilli Mahallesi’ndeki Azakoğlu Caddesi’nde meydana geldi ve A.H. isimli Ukrayna uyruklu kadın, karşıdan gelen A.T. ile karşılaştığında şiddetli bir saldırıya uğradı.
Saldırı Anı ve Sonrası
Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 27 yaşındaki A.T, kadına önce yumruk atarak saldırdı. Sonrasında yanındaki makası kullanarak kadının yüzüne çizikler attı. Saldırının ardından peşinde koşmadan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralanan kadın, hemen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve yüzüne dikiş atıldı. İyi olduğu bildirilen A.H, yaşadığı dehşeti atlattı.
Polis Ekspres Müdahalesi
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası kaçan saldırganı tespit etmek için güvenlik kameralarını inceledi. Elde edilen veriler doğrultusunda, A.T isimli şahsın kimliği belirlenirken, akşam saatlerinde evinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından A.T, sabah saatlerinde Alanya Adliyesine sevk edildi.
Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, olay anının ne denli şok edici olduğunu gözler önüne seriyor. Bu tür saldırıların endişe verici bir hal aldığı belirtilirken, kamu güvenliğinin arttırılması isteği dile getiriliyor.

