Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alanya’da Drift Yapan Sürücüye 92 Bin TL Ceza Uygulandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde drift yaparak trafiği tehlikeye atan bir sürücüye 92 bin 784 TL ceza kesildi. Jandarma, sürücünün ehliyetini iptal edip aracı 4 ay trafikten men etti. Yasal süreç de başlatıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde drift yaparak trafiği tehlikeye atan bir sürücüye

Alanya’da Drift Yapan Sürücüye Büyük Ceza

Antalya’nın Alanya ilçesinde, trafikte tehlike yaratan bir sürücüye 92 bin TL’yi aşan ceza kesildi.

Olay, Mahmutseydi Mahallesi’nde bulunan Park Orman önünde gerçekleşti. Elde edilen bilgilere göre, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, farklı zamanlarda drift yaptığı tespit edilen sürücüyü motosiklet ve araç kameralarındaki görüntülerle belirleyerek yakaladı. Yapılan incelemelerin ardından tehditkâr hareketlerde bulunan sürücüye 92 bin 784 TL tutarında idari para cezası uygulandı.

Sürücünün Ceza ve Trafikten Men İşlemleri

Ayrıca, söz konusu sürücünün ehliyeti kalıcı olarak iptal edildi. Sürücünün aracı, 4 aylık bir süre boyunca trafikten men edilerek otoparka çekildi. Olayla ilgili olarak, sürücü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla da adli süreç başlatıldığı bildirildi.

Alanya’daki bu olay, trafikteki güvenlik önlemlerinin gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.