**Alanya’da Bıçaklı Cinayet: 7 Şüpheliden 2’si Tutuklandı**
Alanya ilçesinde bir kişinin bıçaklanarak hayatını kaybettiği cinayet davasında, gözaltına alınan 7 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayın Detayları
Olay, geçen Cumartesi gece saatlerinde gerçekleşti. Hacımehmetli Mahallesi’ndeki Akçakıllık mevkiinde, 32 yaşındaki Yusuf Koçak ile yanındaki kişiler arasında henüz belirlenmeyen bir neden dolayısıyla tartışma başladı. Kısa süre içinde bu tartışma, kavgaya dönüşerek büyüdü. Bu kargaşada, Koçak çeşitli yerlerinden bıçaklanarak olay yerinde yaşamını yitirdi.
Cesedin Uçuruma Atılması
Cinayet sonrasında paniğe kapılan şüpheliler, Koçak’ın cansız bedenini olay yerinden uzaklaştırarak Paşaköy Mahallesi civarındaki derin ve sarp bir uçuruma attılar. Olayın ardından yapılan teknik inceleme ve saha çalışmaları neticesinde, şüpheliler tespit edilerek Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Arazinin engebeli yapısı nedeniyle cesedin çıkarılması birkaç saat sürdü. Olay yeri inceleme ekipleri, gece 01.00 sularında cesedi uçurumdan çıkarmayı başardı ve Koçak’ın cenazesi otopsi için Alanya Belediyesi’ne ait morga götürüldü.
Adliyedeki Gelişmeler
Alanya Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, öğle saatlerinde sıkı güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyedeki işlemleri biten şüphelilerden E.K. ve K.K., Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 5 şüpheli yurtdışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.