Akyazı’da Trajik Kaza: İşçi Kuyuya Düştü
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarında meydana gelen trajik olayda, yaklaşık 30 metre derinliğindeki bir kuyuya düşen işçinin cesedi, itfaiye ekipleri tarafından uzun süre sonra kurtarıldı. Olay sırasında diğeri mağdur olduğu kadar, yakınları da büyük bir acı yaşadı.
Olayın Detayları
Beldibi Mahallesi’nde yürütülen inşaat çalışmaları esnasında, çalışmaya katılan Nafiz Özkul, henüz bilinmeyen bir nedenle derin bir kuyuya düştü. Olayın hemen ardından, bölgedeki ekipler duruma müdahale etmek üzere yönlendirildi. İtfaiye, sağlık, AFAD, Can Arama Kurtarma (CAK) ve jandarma birimleri, işçiyi kurtarmak için seferber oldu. Yapılan çalışmalar yaklaşık 2.5 saat sürdü.
Ekiplerin çabaları sonucunda, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı olan görevli, Özkul’un cansız bedenini kuyudan çıkarmayı başardı. Olay haberini alarak bölgeye gelen Özkul’un ailesi ise büyük bir yıkım yaşadı ve sinir krizi geçirdi. Ceset, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.














