Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Akyaka’da Yoğun Kar Yağışı Çocukları Sokaklara Döküldü!

    Akyaka’da kar yağışı sonrası çocuklar sokaklara çıkarak eğlenceli anlar yaşadı. Kızaklarla mahalle aralarında kayarak vakit geçiren çocukların neşesi, renkli görüntüler oluşturdu. Geç saatlere kadar süren eğlencenin ardından evlerine döndüler.

    Akyaka'da kar yağışı sonrası çocuklar sokaklara çıkarak eğlenceli anlar yaşadı.

    Akyaka’da etkili olan kar yağışının ardından çocuklar dışarı çıkmak için sabırsızlandı. Yoğun kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan ilçede, çocuklar kızaklarını alarak eğlenceli vakit geçirdi.

    Hafta sonu tatilini değerlendiren minikler, mahalle aralarında ve yokuşlarda kayarak karın tadını çıkardılar. Soğuk havayı umursamayan çocukların keyifleri, renkli manzaralara yol açtı.

    Akyakalı çocuklardan bazıları, ot ve saman ile sarılan brandaların üstünde kayarak eğlencelerine devam etti. Geç saatlere kadar kızak kayan çocuklar, akşam olunca evlerine döndü.