Akyaka’da düzenlenen okul öncesi çocuk şenlikleri neşeli anlara sahne oldu.

Kars’ın Akyaka ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Anaokulu’nun düzenlediği okul öncesi şenlikler renkli anlara sahne oldu. Kaymakam İsmail Demirtaş’ın, öğretmenler ve velilerle katıldığı etkinlikte çocuklar oyunlar oynayıp eğlendi.

Kars'ın Akyaka ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Anaokulu'nun düzenlediği okul öncesi

Akyaka’da Renkli Çocuk Şenlikleri Gerçekleşti

Kars’ın Akyaka ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Anaokulu tarafından düzenlenen okul öncesi çocuk şenlikleri, renkli manzaralara sahne oldu. Etkinliğe Kaymakam İsmail Demirtaş, Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Erdağı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Karaçöp’ün yanı sıra pek çok öğretmen, öğrenci ve veli katılım sağladı.

Çocuklar Eğlencenin Tadını Çıkardılar

Etkinlik kapsamında, minik öğrenciler palyaçolarla keyifli oyunlar oynama şansı buldu. Boyama etkinlikleri ile yaratıcılıklarını sergileyen çocuklar, gün boyunca gönüllerince eğlendiler. Kaymakam İsmail Demirtaş da, çocuklarla bir araya gelerek onların hazırladığı etkinlikleri inceledi ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Umut dolu bu etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatırken, okul öncesi eğitimine olan ilginin de artmasına katkı sağladı. Şenlikler, heyecan dolu anların ardından sona erdi.