Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksaray’daki Trajik Trafik Kazasında İki Jandarma ve İki Vatandaş Hayatını Kaybetti, Minibüs Sürücüsü Tutuklandı

Aksaray’da jandarma minibüsüne çarpan Barış U., kaza sonucunda 2 jandarma ve 2 sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Yaralanan sürücü tedavi sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaza, 30 Eylül’de Ankara Niğde Otoyolu’nda gerçekleşti.

Aksaray'da jandarma minibüsüne çarpan Barış U., kaza sonucunda 2 jandarma

Aksaray’daki Trafik Kazasında 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Sürücü Tutuklandı

Aksaray’da meydana gelen bir trafik kazasında jandarma araçlarına yapılan arkadan çarpma sonucu iki jandarma personeli ve iki sivil vatandaş yaşamını yitirdi. Kazaya neden olan minibüs sürücüsü, hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Feci Kaza Detayları

30 Eylül sabahı, Ankara Niğde Otoyolu’nun Aksaray’ın Ortaköy ilçesi yakınlarında gerçekleşen kaza, 68 JAA 150 plakalı jandarma aracının kontrol faaliyeti esnasında meydana geldi. Olay sırasında, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Jandarma Uzman Çavuş Arif Özdemir, durdurdukları bir tıra yönelik kontrol yapıyorlardı. Bu esnada, Barış U. yönetimindeki 34 FD 8096 plakalı minibüs, jandarma aracına arkadan çarptı.

Zırhlı araçta bulunan jandarma personeli Kemal Özgür ve Arif Özdemir, kaza sonucunda şehit düştü. Ayrıca, minibüsün içindeki Hışır Cihan ve tırdan inen Sezai Karabulut da kazada hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Barış U. ve Selahattin K. ise hastaneye kaldırıldı.

Sürükleyici Sonuç

Hastanede tedavi geçirilen minibüs sürücüsü Barış U., tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından ambulansla Ortaköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi. Burada gerçekleştirilen işlemler sonrasında adli makamlara sevk edilen Barış U., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazanın ardından Aksaray’da büyük bir üzüntü yaşanırken, yaşanan acı olay, birçok vatandaşı derinden etkiledi.